Nashville
Het is nu kwart voor 2 's nachts, dus don't ask me why I'm doing this now..
Gister ben ik voor het eerst in Nashville geweest. Dit weekend kun je er goedkoop spullen krijgen voor hunting, so daar wilde mijn hostdad gaan kijken. Er zijn allerlei dingen te koop die je helpen bij het jagen, en verder natuurlijk eten. Ook was er een ‘marine-kraampje' waar je een T-shirt kon winnen. Na een paar keer optrekken heb ik een nieuwe pyjama gescoord ;). Er waren ook uilen en slangen die je vast kon houden, een beer en een heel tam aapje. Als je geld had kwam hij naar je toe, pakte het geld en stopte het in zijn tasje.
Daarna gingen we eten bij een visrestaurant in Nashville. Katy Perry trad die avond op, dus het was erg druk. Er is een straat met allemaal kroegjes waar veelal country muziek wordt gedraaid, erg gezellig! Het restaurant waar we heen gingen is hier erg populair. Je kunt er veelal krab eten, en andere soorten vis. Er hangt een gezellige sfeer en er wordt goede muziek gedraaid. Op sommige nummers gaan het personeel en sommige klanten dansen. Ze hebben ook een alcoholisch drankje, genaamd ‘Shark Attack'. Het is een blauw drankje, en ze gieten er iets roods bij zodat het eruit ziet als een shark attack. Wanneer ze het rode erbij gooien schreeuwt de bediende ‘SHARK ATTACK', en dan gaat iedereen klappen en juichen. Dit was het meest gezellige restaurant waar ik ooit ben geweest! Amerikanen zijn echt gezellige mensen, en Nashville is geweldig. Het is trouwens normaal dat als je glas (van 1 vierkante meter) halfleeg is, weer direct bijgevuld wordt. En als je je eten niet op kunt krijg je een plastic bakje en kun je het mee naar huis nemen. Volgende week ga ik met Mariah en een vriendin van haar naar Nashville en dan gaan we lekker shoppen en rondkijken.
Vandaag ben ik met Mariah yoghurt ice gaan halen. Je kunt alle soorten yoghurt ice nemen, en chocola, m&m's, snoepjes en nog veel meer erop doen. Het is zelfbediening en je betaalt voor het gewicht. IDEAAL! Daarna ben ik naar de auction geweest, waar mensen bieden op spullen. Het is onvoorstelbaar hoe goedkoop je je spullen daar kunt kopen. Een fiets voor 5 dollar! Na een halfuur zijn Donna, Mariah en ik weggegaan, want je krijgt behoorlijk hoofdpijn van die schreeuwende mensen. John is er elke zaterdag avond tot laat. We gingen ergens eten waar je een vast bedrag betaalt en kan eten wat je wilt. Dat hebben ze heel veel hier in Amerika. Dit was een pizzarestaurant, dus je kunt alle soorten pizza eten.
Morgenochtend gaan we eerst 45 minuten ergens heenrijden voor breakfast, omdat mijn hostdad me heel graag dat eten wil laten proberen. Mijn hostdad doet alles, maar dan ook ALLES voor goed eten. After that, we go to the church.
Maandag wordt een druk dagje met artikels die ik in moet leveren, een quiz (toets), try outs voor cheerleading competition, en uit eten met de mainstream class. Ik heb een ‘staff member card' voor journalism gekregen, en nu kan ik gratis naar alle plays en football/baseball games op school! Normaal betaal je daar ongeveer 5 dollar voor, om het team een beetje te helpen met de financiën. De teams zelf proberen ook geld in te zamelen zodat ze daar leuke dingen van kunnen doen, of nieuwe kleding van kunnen kopen. Vandaag zagen we cheerleaders van Northwest Highschool die een carwash deden, wat veel wordt gedaan hier in Amerika.
Er zijn een paar mensen die vroegen of ik mijn adres online te zetten, maar het lijkt me niet handig om op internet te zetten. Dus als je mijn adres wilt moet je even mailen/ facebooken.
Wanneer ik mijn try outs heb gehad en meer weet over het cheerleaden blog ik weer. Hopelijk is alles goed in Nederland!
Liefs, Elbrich
Hey lieve el,
Wat schrijf je Engels/ nederelands door elkaar! ? haha.
Heerlijk die blogjes van jou!
Dikke kus
Heej El!
Hier is alles prima. Ik vind het leuk om jouw verhalen te lezen. Wel veel heel typisch Amerikaanse dingen zeg, just like they put it in the movies. Hoop dat je het nog steeds naast je zin hebt daar. Ben benieuwd naar de try out bij de cheerleaders!
Liefs van ons!
hahaha ik moet elke keer weer lachen als je een verhaal erop zet! je hebt echt schrijf talent!
mooi dat je het naar je zin hebt, en je kunt ook al met een shotgun overweg zag ik!
xx
hee lekker ding.. wij zijn aan het uitbrakken van mijn feest gister.. leuk verhaal
Leuk hoor, 'k ben weer helemaal bij. Je kunt idd wel schrijver worden. Je bent een goeie observeerder. 'k Ben ook benieuwd hoe je try-out bij het chearleaden uit gaat werken....is inmiddels gebeurd op maandag als ik het goed lees. Hebben ze je geen Shark Attack aangeboden? Je ziet er toch wel bijna als 21 uit, toch? Ha, ha...
Hee El!
Super tof verhaal!
Ik had graag mee gewild. :)
Nog veel plezier, en we spreken elkaar weer.
xx
Ik hoop voor je dat de try-out goed is gegaan!!!!