Second day!

Hellooo,

Ik ben niet van plan elke dag te schrijven, dus schrik niet!

Vanochtend ging ik samen met John en Shon naar de dokter om alles te checken, maar het was niet in orde. Ik moest dus nog naar een klein ziekenhuis om twee andere prikken te halen. Daarna gingen we luchen in een café genaamd Hooters, erg bekend in Amerika. Er zijn alleen serveersters met korte shorts en laag uitgesneden shirtjes. Alle meisjes zijn erg knap, want anders mogen ze er niet werken. Ze verdienen veel door de fooi die ze krijgen (veelal van mannen). In Amerika is het normaal om 10/ 15 procent fooi te geven. Als je het niet doet word je raar aangekeken en de volgende keer niet goed geholpen. Na de lunch bij Hooters gingen we naar mijn school om dingen te regelen. Mijn school heet de Northwest Highschool. Shon vertelde me dat alle scholen in Clarksville wel redelijk met elkaar op kunnen schieten, maar dat de Northwest vijand is van iedereen. Er zitten veel donkere mensen op school en er wordt veel gevochten. Typisch een Amerikaanse school, i like! Morgen zou mijn eerste schooldag zijn, maar aangezien ik nog dingen moet regelen wordt woensdag mijn eerste schooldag. De school is heel groot en heeft veel sportvelden en klaslokalen. Shon vertelde me dat er allerlei groepjes zijn zoals nerds, the plastics, gothics, emo's, cheerleaders en nog veel meer. Just like a movie! Ook is het hier normaal om op je 19e verloofd te zijn, zoals mijn hostsis Mariah. En alsof dat nog niet gek genoeg is zijn er veel zwangere leerlingen op mijn school en is er zelfs een baby oppas! Na het schoolbezoek heb ik 'granny' ontmoet. Typisch Amerikaans, erg grappig, aardig en oud. Hier is het normaal om zelf iets uit de koelkast te pakken, ook al ben je er voor de eerste keer. Daarna zijn we schoolspullen gaan kopen, inclusief een lelijke rugtas die verplicht zijn op school..

Ik ben net thuis van een etentje met John, Donna en Mariah bij de chinees. Morgen ga ik langs mijn school en daarna met Mariah en Shelby (een vriendin van haar) jetskieën! Daarna gaan we misschien naar haar 'rijke' tante, want zij heeft een zwembad en jacuzzi in haar tuin :).

Mijn volgende blog zal na mijn eerste schooldag zijn, dus morgen of overmorgen.

Lots of loveee,
Elbrich

Irene

Waaauw super, have fun Elbrich! 10 maanden living like you're in a movie :D

xx

Klasina

Wauw wat een mega leven! En wat heb je al veel gedaan, haha ik ben zo blij dat je in zo'n leuk gebied zit!! Haha ik mail je snel! Dikke kus mis je!

Marrit

Van mij mag je elke dag bloggen hoor! :) ben erg benieuwd naar je verhalen... Maar goed, je moet natuurlijk vooral daar je leventje leiden en tijd besteden...
Heel veel plezier en een geweldig filmpje van je zus trouwens!!
Dikke kus!!!

Bert

Hej 'Elbrick' ;-), top dat het tot nu toe zo goed bevalt. Klinkt allemaal lekker Amerikaans. Bepaalde vooroordelen kloppen dus wel degelijk ;-) Succes op je eerste schooldag. We willen natuurlijk wel foto's zien van dat 'schooluniform' en die 'afschuwelijke' rugtas...

grtz

Kim

Hé Elbrich,
Ik heb even je blogs gelezen en zo te zien heb je het daar prima naar je zin.
Klinkt super leuk allemaal en het is natuurlijk ook een groot voordeel dat je bij zo'n leuke familie zit.
Heel veel plezier en succes op je eerste schooldag, wat vandaag zal zijn.
Have fun!

Hé Elbrich!

Héél veel plezier in Nashville!! Jaloers hoor! Geniet er van! Liefs Petra Anna

Margreet

Hee Elbrich!

Wat leuk om te lezen dat je al allemaal dingen hebt gedaan. Ik vind het super leuk om je blogs te lezen, dus ik houd ze in de gaten. Ben benieuwd hoe je eerste schooldag is gegaan.

Xx Margreet

Fokje

Hee el, echt leuk om te lezen allemaal! Je site staat op het beginscherm van mn ipod hihi. Ben benieuwd hoe je eerste schooldag was dus laat snel wat van je horen!

Loveee