Stapje dichterbij
25 okt. 2010
🇪🇸
vanuit Spanje
Hoi allemaal,
Nog steeds is het super veel drukte met al mijn voorbereidingen voor de USA. Mijn pakket heb ik bijna af, maar er moeten nog een aantal dingetjes gebeuren. Heb vaak de neiging om het uit te stellen omdat het wel een schoolopdracht lijkt. En daar ben ik ookniet zo'n fan van
.De afgelopen week heb ik een prik tegen (!) hepatites A en B gekregen, en eind november kan ik mijn tweede prik hiervoor halen. Ik ben zelf naar de dokter gegaan zonder een handje van pap of mam, applaus pour moi. Ook moest ik naar de GGD in Leeuwarden om een TBC test prik te halen. Vanochtend moest ik er weer naar toe om het te controleren en gelukkig ben ik 'goedgekeurd'. Het is eigenlijk een valse verklaring, want deze TBC prik geldt maar voor een paar maanden. Maar ach, het moet van de Amerikaanse organisatie dus dan doe ik dat maar.
Verder heb ik nog pasfoto's laten maken en mijn paspoort opgehaald. Heb het grootste gedeelte gelukkig achter de rug!
Morgen vertrek ik naar Málaga, waar ik voor 5 dagen op vakantie ga met m'n vader. Ik heb nog nooit gevlogen en kijk er erg tegenop. Vind het wel handig dat ik nu vast even kan vliegen, want volgend jaar moet ik alleen!
Liefs, Elbrich
17 nov. 2010, 15:27
He Elbrich, Ik vind het super gaaf dat je volgend jaar al alleen naar het buitenland gaat! Het past echt bij je en ik hoop dat je al volop aan het genieten bent van de voorbereidingen, want voor je het weet zit je in het vliegtuig ;) Liefs Janne
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}